top of page
Zoeken
  • YoY

YoY bestaat 25 jaar!


Wij vieren dit jaar feest want YoY bestaat al weer 25 jaar! In 1999 werden de eerste YoY zomerkampen georganiseerd. Nadat Stichting in de Ruimte de activiteiten stopte zag Ria de Baat mogelijkheden. Die eerste zomer werden er in totaal acht kampen georganiseerd op vijf locaties.


In 2006 werden ook de tienerkampen (C-D) toegevoegd en vier jaar later kwam daar ook het E-kamp bij voor tieners van 16 jaar.


Geen YoY zonder vrijwilligers

Tot grote vreugde van de coördinatie en kampouders zien we regelmatig tieners van het E-kamp doorstromen naar het A-kamp om daar als leiding mee te gaan. Het liefst zouden we iedereen bij naam noemen maar dan wordt dit nieuwsbericht veel te lang 🙂. Het bestuur is ieder jaar weer vervuld met vreugde en dankbaarheid als we zien hoeveel mensen zich inzetten in de voorbereiding en tijdens de kampweken. Daarom ook bij dit jubileum een groot 👏👏👏 voor jou. Of je nu als leiding, kampouder, coördinator, chauffeur, afwasser, kokkie of in het gebedsteam hebt meegeholpen: Heel erg bedankt!


Dank aan God

Onze grootste dank en eer is natuurlijk voor onze God en voor Jezus. Wij weten ons allen geroepen voor deze mooie taken en doen dit vanuit de liefde die wij van God ontvangen en die wij zo ook weer doorgeven aan de kinderen en tieners. Zijn inspiratie, wijsheid, vrede en genade staat centraal in het werk dat we doen. We richten ons met alles wat doen op Hem. Lof, majesteit en wijsheid, dank en eer en macht en kracht komen onze God toe, tot in eeuwigheid.


Vier het mee!

Dit jubileumjaar laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Behalve natuurlijk de fantastische kampen waar we er altijd een feest van maken willen we in het bijzonder bij deze mijlpaal stilstaan op zaterdag 30 september.


Programma:

10.00 Inloop

10.30 Ochtendprogramma met 'Vrolijk Theater

12.30 Lunch & ontmoeting

14.00 Middagprogramma met Elise Mannah

15.30 Einde


Voor mee informatie en aanmelden kijk op: https://www.yoy.nl/yoy25


We gaan er een leuke dag van maken!
105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page