top of page

Gesponsord mee op kamp?

De visie van YoY is dat elk kind de mogelijkheid moet hebben om een zomerkamp te kunnen bezoeken en God te leren kennen. Aan een kamp zitten altijd kosten verbonden, niet elke ouder/verzorger kan dit opbrengen. YoY geeft de mogelijkheid dat 10% van de kinderen die mee gaat gesponsord wordt. Onze sponsorkinderen komen van verschillende wegen binnen: via kerken, AZC’s, en vrienden/vriendinnen. Zowel gelovig als niet gelovig of anders gelovig. 

We gaan ervan uit dat een ouder/verzorger in ieder geval een bijdrage doet aan het kamp wat past binnen zijn/haar financiële mogelijkheden, aangevuld met giften uit de vrienden- en familiekring of de kerk waar hij/zij bij aangesloten is. Dat betekent in de praktijk dat we ervan uit gaan dat minstens 50% zelf betaald wordt. De andere 50% betaalt YOY dan. Als dit niet haalbaar is, kunnen we in overleg vaak tot een oplossing komen.

Bij inschrijving kan je door middel van de "kortingscode" ‘gesponsord’ aangeven dat je gebruik wil maken van sponsoring. De organisatie van YoY zal dan contact opnemen over hoe een en ander zal worden afgehandeld. Hierbij ontvang je een formulier waarmee je de verdere aanvraag kan doen.

Bij dit formulier vragen we een verklaring van een kerk, zendingsorganisatie of andere organisatie, waaruit blijkt dat er onvoldoende financiële middelen zijn om deelname aan een kamp volledig zelf te bekostigen.

Als u niet voor sponsoring in aanmerking komt, is altijd nog mogelijk om in twee termijnen te betalen. Hiervoor kunt u bij aanmelden de betalingsoptie "2termijnen" gebruiken. Dan hoeft u bij aanmelden alleen de eerste helft te betalen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. Dit is mogelijk tot 1 juni. Uiteraard proberen wij elk jaar weer om de kampen zo betaalbaar mogelijk te houden.

bottom of page