top of page

Aanmeldingen leiding en kampouders

Kinderen en tieners melden zich op dit moment aan en kijken uit naar een geweldige week zomervakantie met te gekke verhalen, spannende spellen en spetterende waterfeesten. Maar geen enkel kamp kan draaien zonder leiding.

We hebben verschillende leiding nodig:

  • Kampouders: zij hebben de algemene leiding in het kamp.

  • Leiding: zij geven leiding aan een groepje van 4 of 5 kinderen/tieners en geven invulling aan het programma.
     

Voor een tegemoetkoming in de kosten voor het kamp vragen wij 30,- euro.

Zoek je favoriete kamp uit en meld je snel aan!

IMG-20220808-WA0017.jpg

De minimumleeftijd om als leiding deel te nemen:

  • YOY Kinderkamp A: 17 jaar

  • YOY Kinderkamp B: 18 jaar

  • YOY Tienerkamp C: 19 jaar

  • YOY Tienerkamp D: 20 jaar

  • YOY Tienerkamp E: 21 jaar

Dit wil je hebben! Een heus YoY vest! Zo kan je overal waar je bent dat warme YoY gevoel met je meedragen! Omdat het ons leuk lijkt om er als leiding team eensgezind bij te lopen, en om jullie een beetje te stimuleren in het aanmelden, krijg je na je aanmelding als leiding een kortingscode voor een vest. Zo heb je er al één voor €17,50 (+ verzendkosten)

Zoals je zult zien werkt aanmelden via tickets. Hiermee houden we bij hoeveel mannelijke, en hoeveel vrouwelijke leiding we hebben. Zodat we hierop ook het aantal plaatsen voor de deelnemers kunnen aanpassen.

Zit het kamp van jouw voorkeur al vol? Stuur even een mailtje naar leiding@yoy.nl, en dan kijken we of er nog iets te regelen is, we kunnen leiding altijd goed gebruiken!

Na het inschrijven ontvang je van ons een mail met daarin gegevens voor het aanvragen van een VOG. Als die binnen is, en we hebben je referentie nagetrokken, is je aanmelding definitief.

Let op!

Heb jij de leiding pagina al gelezen? Wel zo handig om te weten wat we van je verwachten!

1 januari gaan de aanmeldingen open!

22 jul 2024, 09:00
Lipke Zijlstra accommodatie - Austerlitz
Aanmelding leiding en kampouders voor een A kamp, voor kinderen die nu in groep 3 of 4 zitten. Als leiding voor dit kamp moet je minimaal 17 zijn.
man_1.png

22 juli - 27 juli

vrouw_1.png
kampouders_default.png
22 jul 2024, 09:00
De Houtduif accommodatie - Austerlitz
Aanmelding leiding en kampouders voor een C kamp, voor tieners die nu in groep 7 of 8 zitten. Als leiding voor dit kamp moet je minimaal 19 zijn.
29 jul 2024, 09:00
Lipke Zijlstra accommodatie - Austerlitz
Aanmelding leiding en kampouders voor een B kamp, voor kinderen die nu in groep 5 of 6 zitten. Als leiding voor dit kamp moet je minimaal 18 zijn.
man_vol.png
vrouw_vol.png
kampouders_default.png

29 juli - 3 aug

29 jul 2024, 09:00
De Houtduif accommodatie - Austerlitz
Aanmelding leiding en kampouders voor een D kamp, voor tieners die nu in de 1e of 2e klas zitten. Als leiding voor dit kamp moet je minimaal 20 zijn.
man_default.png
vrouw_default.png
man_3.png
vrouw_default.png
kampouders_vol.png
kampouders_vol.png

5 aug - 10 aug

05 aug 2024, 09:00
Lipke Zijlstra accommodatie - Austerlitz
Aanmelding leiding en kampouders voor een B/C kamp, voor kinderen en tieners die nu in groep 5,6, 7 of 8 zitten. Als leiding voor dit kamp moet je minimaal 19 zijn.
man_vol.png
vrouw_vol.png
kampouders_vol.png
05 aug 2024, 09:00
De Houtduif accommodatie - Austerlitz
Aanmelding leiding en kampouders voor een E kamp, voor tieners die nu in de 3e klas of hoger zitten. Met een maximum leeftijd van 17 jaar. Als leiding voor dit kamp moet je minimaal 21 zijn.
man_default.png
vrouw_3.png
kampouders_vol.png

Leiding zijn?

Leiding geven aan YoY kenmerkt zich door de sleutelwoorden: liefde, toewijding, passie.
Als leiding ben je bereid je tijdens het kamp zo in te zetten, dat je je geloof en leven met de kinderen/tieners deelt. Wij vragen van je dat je meelevend lid van een kerkelijke gemeente bent en het vermogen bezit om in teamverband te werken. Je trekt op met een groepje van 4 of 5 kinderen of tieners. Tijdens de kampweek vul je samen met de rest van de leiding het programma in; ieder met zijn specifieke capaciteiten.

IMG-20220801-WA0004.jpg

Stage certificaat


Wij willen als organisatie meehelpen bij de rapportage en/of stage-ervaring die jij via een schoolopleiding moet opdoen. Je kunt daarvoor na afloop van de kampen een stagecertificaat krijgen met daarin 80 klokuren en je ervaringen van die week, als bewijs voor je opleiding.

Eén week leiding geven aan YoY kinder- en tienerkampen is een schat aan ervaring waardoor je veel inzicht krijgt in de doelgroep die waarschijnlijk later tot jouw werkveld zal horen. Daarnaast is het voor leiding van zondagschool, kindernevendienst e.d. een stimulans om op een andere manier en via andere methodes met kinderen bezig te zijn.

bottom of page