top of page
Zoeken
  • YoY

YoY ASS-kamp

YoY biedt al jarenlang veel kinderen een heerlijke, ontspannen week waarin ze elkaar en God kunnen ontmoeten. Dit proberen we natuurlijk voor alle kinderen bereikbaar te maken. Helaas zijn er kinderen waarvoor het moeilijk is om ze voldoende aandacht en tijd te geven tijdens een drukke kampweek. Bijvoorbeeld kinderen in het autistisch spectrum. Voor deze kinderen zijn er weinig mogelijkheden om een week te hebben zoals de kampen die YoY organiseert.

In het verleden heeft YoY ASS-kampen georganiseerd. Deze kampen waren dan kleinschalig opgezet en voorzien van voldoende leiding zodat de kinderen de aandacht kregen die ze nodig hebben.


Leiding gevraagd!

Wij zouden heel graag komende zomer weer een ASS-kamp organiseren. Maar, dit vraagt wel wat extra inzet, en extra gemotiveerde leiding. Daarom plaatsen we deze oproep! Lijkt jou dit leuk of leerzaam, en heb je al (wat) ervaring met de doelgroep? Stuur ons een mail met wat informatie over jezelf en een motivatie om je op te geven naar leiding@yoy.nl! Wist je dat je voor een week leiding als YoY ook een stagecertificaat voor 80 uur kan ontvangen!?

Als we voldoende leiding hebben, gaat in januari ook de aanmeldingen voor het ASS kamp open!


Het zal plaatsvinden in week 30 : 25 - 29 juli

Voor kinderen in (ongeveer) de leeftijd van 9-12.


Ben jij geïnteresseerd? mail dan naar leiding@yoy.nl



369 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page