top of page
Zoeken

Wat doen we met D en E?

Inmiddels is het al weer ruim 2 weken geleden dat we de D en E kampen hebben moeten annuleren. Met 1,5 meter tussen de deelnemers was een tiener kamp moeilijk te organiseren. Woensdag 24 juni is er een versoepeling geweest in de regels voor onder de 18, onderling hoeven ze geen 1,5 meter meer afstand te bewaren!


In principe willen we van deze kans gebruik maken, wat zouden we het jullie gunnen als we deze weken toch nog kunnen organiseren! Maar jullie begrijpen dat het kortdag is. Er is nog 1 voornaamste belemmering. De kampouders en leiding die oorspronkelijk naar het D en E kamp zouden gaan, zijn doorgeschoven naar andere kampen die wel doorgingen, en waar ze ook hard nodig zijn!


Om de kampen door te kunnen laten gaan hebben we 2 of 4 kampouders nodig die enige ervaring hebben met tienerkampen. Daarnaast zouden we ook nog aardig wat leiding nodig hebben. Naast dat wij zelf dit nog proberen te vinden, willen we jullie, de tieners, ook aanmoedigen ons te helpen! Motiveer je tienerleider van je kerk/gemeente of misschien gingen je ouders vroeger ook wel op kamp, en zouden ze nu kampouder willen zijn ;)!


Voor vragen en interesse mail naar info@yoy.nl of bel 0637352418

Het gaat om het D kamp van 27 juli - 1 augustus (voor tieners nu in de 1e of 2e klas)

En het E kamp van 10 augustus - 15 augustus (voor tieners die nu in de 3e klas of later zitten t/m 17 jaar)


Voor de duidelijkheid: D en E kamp zijn beiden nog geannuleerd. We gaan deze week onderzoeken of we een team bij elkaar zouden kunnen krijgen. De kampen zijn al snel, dus hier moeten we snel over beslissen. We zullen ergens volgende week laten weten of het gelukt is!

In de tussentijd: Bid en zoek mee!


Nog even tot slot:

Er zijn nog plekken voor de A, B en C kampen die sowieso doorgaan!

738 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page