top of page
Zoeken
  • YoY

Annulering toerustingsweekend en startdag

Bijgewerkt op: 28 mrt. 2020

Beste YoY-ers,


We hopen dat dit bericht jullie in goede gezondheid bereikt. De huidige omstandigheden in Nederland hebben helaas tot gevolg dat we de startdag en het toerustingsweekend van begin mei moeten annuleren.


Wij hopen dat iedereen veilig en gezond deze periode door komt. De voorbereiding voor deze zomer gaat ondertussen rustig door en we hebben enorm veel zin om elkaar weer te ontmoeten deze zomer. We vertrouwen hiervoor en ook tijdens alles wat er nu gebeurt op onze God. Hij is bij ons iedere dag.


Voor de voorbereiding van alle kampen zullen de kampouders worden benaderd om te overleggen hoe dit kan worden aangepakt. Vanuit het bestuur zullen daarvoor alle benodigde tools worden aangereikt.


De leiding die zich heeft opgegeven voor het toerustingsweekend ontvangt van ons nog een e-mail over het terugstorten van de betaling die hier voor is gedaan.


Voor nu bidden wij iedereen veel wijsheid, gezondheid en bovenal liefde toe. Denk aan elkaar en probeer ondanks de afstand die er nu is contact te houden. Met de moderne technologie is veel mogelijk ondanks de omstandigheden.


Tot in de zomer!


Met vriendelijke groet,


Bestuur YoY Kampen

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page