top of page
Zoeken
  • YoY

Thema 2020: De reis van je leven!

Bijgewerkt op: 3 apr. 2020

We hebben zin in deze zomer! We hebben ontzettend veel zin om jullie weer te ontmoeten. Bekende gezichten te zien maar ook nieuwe mensen te leren kennen. In deze tijd doet het ons goed om daar naar uit te kijken.


Je hebt het thema wellicht al gezien op onze website: De reis van je leven!

Je leven is eigenlijk net als een reis. Een reis waarvan je niet altijd weet waar die naartoe leidt of wat je tegen gaat komen. Jezus wil dan eigenlijk een soort reisleider zijn. Je mag op elk moment aan Hem vragen waar je naar toe moet. Hij wil je het laten zien. Hij is bij je, ook als je dingen tegenkomt op die reis/in je leven waar je even niet van weet wat je er mee moet doen. Hij is de reisleider die altijd voor je klaar staat.


Iedere dag gaan we verder met elkaar op reis en ontdekken we samen wat God in ons leven wil doen en hoe Jezus ons daarbij helpt. Dit gaan we doen aan de hand van wat Paulus meemaakt in zijn leven. Hij maakte in zijn leven ook heel wat reizen. Hij heeft daar hele mooie dingen in beleefd en voor ons opgeschreven. Maar hij ging ook door moeilijke tijden. Het ging zeker niet van een leien dakje. Maar zijn getuigenissen en oproepen in de brieven helpen ons nog tot op de dag vandaag met onze eigen reis!


Ga je mee op reis!?


Tot deze zomer!


Namens alle kampouders en leiding

138 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page