top of page
Zoeken
  • YoY

Leiding gezocht!

Bijgewerkt op: 6 mei


Heb jij je al opgegeven voor YoY? We hebben al veel aanmeldingen van deelnemers binnen zien komen. Zij kijken uit naar een onvergetelijke week deze zomer. Dat kan natuurlijk alleen maar door alle geweldige vrijwilligers die zich inzetten tijdens de voorbereiding en de kampweken zelf. Ben jij er deze zomer bij als leiding?


Leiding Als leiding ga je samen met je team aan de slag om de YoY week te vullen met allerlei leuke activiteiten. Vaak zit je in een team met een stuk of zes andere leiding, en twee kampouders die de boel in goede banen proberen te leiden. In de week zelf leid je een Bijbeltijd groepje van ongeveer 4 -5 kinderen of tieners.


We zoeken naar leiding voor het Crea-kamp van 24 t/m 29 juli (min. 18 jaar).

We zoeken naar leiding voor het D-kamp van 24 t/m 29 juli (min. 20 jaar).

Meer weten? Lees hier meer over wat leiding doet of neem contact met ons op.


Kokkies

Op een kamp doen we veel leuke dingen! Iets wat zeker niet mag ontbreken, is lekker samen eten! Als kokkie ben je helemaal onderdeel van het team en het kamp. Je draagt zorg voor de boodschappen, het koken en de drinkmomenten. Natuurlijk heb je veel helpers bij het corvee!


We zoeken nog kokkies voor:

Crea-kamp - van 24 t/m 29 juli

C-kamp - van 31 juli t/m 5 augustus


Meer weten? Lees hier meer over wat kokkies doen of neem contact met ons op.


Kampouders

Ieder kamp staat onder de dagelijkse leiding van twee kampouders. Als kampouder ben jij al ruim voor de zomer bezig met de voorbereidingen. Denk hierbij aan het contact met ouders, plannen van de week, begeleiden van de kampleiding tijdens de voorbereidingen etc. Tijdens de kampweek ben je het aanspreekpunt voor de ouders. Je houdt ook het overzicht tijdens het hele kamp en waar nodig ondersteun je de leiding in de organisatie en begeleiding van de kinderen en tieners.


We zoeken nog kampouders voor:

D-kamp - van 24 t/m 29 juli

C-kamp - van 31 juli t/m 5 augustus

C-kamp - van 7 t/m 12 augustus


Meer weten? Lees hier meer over wat kampouders doen of neem contact met ons op.

149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page