top of page
Zoeken

Corona update 29/05

Bijgewerkt op: 9 jun. 2020

Aan de vragen merken we dat velen van jullie, net als wij, met spanning op meer duidelijkheid wachten!

Helaas weten we het nog steeds niet 100 % zeker. Als we juist geïnformeerd zijn zou er op de persconferentie van 9 juni meer duidelijkheid moeten komen over de zomerkampen in Nederland, waarna we jullie natuurlijk zo snel mogelijk meer zullen laten weten.

Wij trekken samen met andere kamp organisaties in Nederland op om deze duidelijkheid te krijgen, en om verstandig te handelen omtrent de kampen gegeven de situatie.

Op grond van het besluit in België (waar alle kinder- én tienerkampen door lijken te gaan met een maximum van 50 man)  en de versoepelingen rondom sport-, spel en sanitair in ons eigen land hebben wij goede hoop dat er ruimte is om de kampen door te laten gaan.

Tevens ziet het er naar uit dat de accommodatie voldoet aan de RIVM richtlijnen en we hier gewoon gebruik van zouden kunnen maken.

Verder is er een, voor kinder- en tienerkampen, realistisch protocol in de maak, waarmee we ons maximaal aan de RIVM regels zullen houden.

We denken daarom dat het verantwoord is om door te gaan met de kampen, mits hier natuurlijk vanuit de overheid toestemming voor wordt verleend.

Wel zullen er nog nodige aanvullende punten komen waarover we u later zullen informeren, denk hierbij aan een "niet-ziek" verklaring, en een andere opzet voor het brengen en halen dan andere jaren.

Je kan jezelf, of je kind gerust aanmelden! Indien onverhoopt de kampen toch niet doorgaan krijgt u uw geld terug (minus een eventuele vrijwillige gift).

Voor de kampen hanteren we momenteel een limiet van 50 personen (inclusief leiding) totdat we meer weten over hoe het in Nederland geregeld zal worden. Er zijn voor een aantal kampen nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

En tot slot, we hebben ook nog leiding en kampouders nodig! Dus, is jouw grote buitenland vakantie in het water gevallen? Kom mee op kamp! Juist in deze tijd is het zo mooi om deze kinderen en tieners een zorgeloze week te geven, waarin ze kunnen genieten en groeien met leeftijdsgenoten!

Groetjes,

Het YoY bestuur

338 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page