top of page
Zoeken

A,B & C: Volle kracht vooruit! D & E: Helaas afgelast

Vanavond hebben we vergaderd over de protocollen die deze week zijn gepresenteerd en wat zij betekenen voor onze kampen. Ik denk dat we veilig kunnen stellen dat dit de langste YoY vergadering ooit was.


Het D en E kamp

We hebben het gehad over allerlei alternatieve manieren om er nog wat van te maken voor het D en E kamp, maar hebben uiteindelijk echt met pijn in ons hart moeten concluderen dat het dit jaar niet door kan gaan.

Deze twee kampen zaten al helemaal vol, en er werd door ons, en door jullie vol verwachting naar uitgekeken. Maar wij kunnen deze verwachtingen dit jaar niet waar maken. Vooral vanwege de beperking dat iedereen, deelnemers en leiding, bijna de hele dag anderhalve meter afstand moeten houden.

Alle deelnemers krijgen zo snel mogelijk nog een mail met meer informatie. Iedereen die mee zou gaan met het D of E kamp krijgt zijn geld terug, waarbij we hopen dat, waar mogelijk, je wil bijdragen aan de kosten die YoY al gemaakt heeft.

Tot slot gaan we volgend jaar, als we hopelijk gewoon weer een week kunnen genieten van elkaar, de leeftijdsgrens verhogen voor het E kamp. Op die manier hoeft niemand dit jaar zijn laatste kamp mis te lopen.


Het goede nieuws! A, B en C kamp!

Gelukkig biedt het protocol wel ruim voldoende mogelijkheden om de A, B en C (tot en met 12 jaar!) kampen te kunnen organiseren. Hierbij hoeft de anderhalve meter namelijk niet aangehouden te worden tussen de deelnemers, en kunnen wij grotendeels een kamp aanbieden zoals jullie van ons gewend zijn!

Er zullen natuurlijk wel enkele aanpassingen gedaan moeten worden, maar hierover zullen we jullie later informeren.

Wij hebben in ieder geval onwijs veel zin om deze mogelijkheid aan te grijpen. En een week te genieten van elkaar en de zegen die God ons ook ongetwijfeld wil geven.


Wel kunnen we voor deze kampen nog meer leiding gebruiken, dus meld je snel aan!

En ook voor deelnemers zijn er nog een aantal plekken beschikbaar, dus aanmelden!

Als er meer leiding zich aanmeld kan het zijn dat er meer plaatsen beschikbaar komen.

558 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page