top of page

Leiding en Kampouders 1B - 2019

Aanmelding leiding en kampouders voor een B kamp, voor kinderen die nu in groep 5 of 6 zitten. Als leiding voor dit kamp moet je minimaal 18 zijn.

Dit kamp lijkt vol te zitten. Voor meer informatie mail naar: leiding@yoy.nl
Bekijk andere kampen

20 jul 2020, 10:00 – 25 jul 2020, 11:00

Lipke Zijlstra accommodatie - Austerlitz, Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, Nederland

Graag 1 ticket per keer afrekenen

Je dient het registratieformulier per leiding volledig in te vullen

Als leiding maak jij de kampen mogelijk! Samen met de rest van je team kan je al jouw talenten laten shinen! Diep je bijbelonderwerp uit, zing met de kampers, bedenk de gekste zeskamp en het wildste bosspel. Dankzij jou kunnen ook dit jaar heel veel kinderen en tieners een hele mooie week hebben.

Als je je hebt aangemeld zijn er in ieder geval nog 2 momenten om je voor te bereiden op de week. 1 keer bij de startdag, waarbij we met heel YoY echt willen aftrappen, je inleiden in de onderwerpen, je je team vast kan leren kennen en je wat handreikingen krijgt over lastigere onderwerpen.

Daarnaast organiseren de kampouders nog een moment om als team echt de taken te verdelen en vanalles voor de kampweek door te spreken.

 • Aanmelden - Heren

  Plaatsen voor mannelijke leiding. De aanmelding is onder voorbehoud. Pas na de referentie check, en het ontvangen van de VOG is je aanmelding definitief! Als leiding maak jij de kampen mogelijk! Samen met de rest van je team kan je al jouw talenten laten shinen! Diep je bijbelonderwerp uit, zing met de kampers, bedenk de gekste zeskamp en het wildste bosspel. Dankzij jou kunnen ook dit jaar heel veel kinderen en tieners een hele mooie week hebben.

  € 30,00
  Uitverkocht
 • Aanmelden - Dames

  Plaatsen voor vrouwelijke leiding. De aanmelding is onder voorbehoud. Pas na de referentie check, en het ontvangen van de VOG is je aanmelding definitief! Als leiding maak jij de kampen mogelijk! Samen met de rest van je team kan je al jouw talenten laten shinen! Diep je bijbelonderwerp uit, zing met de kampers, bedenk de gekste zeskamp en het wildste bosspel. Dankzij jou kunnen ook dit jaar heel veel kinderen en tieners een hele mooie week hebben.

  € 30,00
  Uitverkocht
 • Toerustingsweekend

  Geef aan dat je mee gaat op het toerustingsweekend (van 8-10 mei)! Deze kan je bovenop je normale leiding aanmelding plaats kopen, dan heb je het weekend gelijk betaald. Voor meer info zie: www.yoy.nl/post/toerustingsweekend

  € 45,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share This Event

bottom of page