top of page

8E - Nu in de 3e klas of hoger, t/m 17 jaar - 2020

Kamp voor tieners die nu in de 3e klas of hoger zitten. Met een maximum leeftijd van 17 jaar.

Dit kamp lijkt vol te zitten. Voor meer informatie mail naar: aanmelden@yoy.nl
Bekijk andere kampen

09 aug. 2021 09:00 – 14 aug. 2021 13:00

Stolp accomodatie, Baarn, Hilversumsestraatweg 1, 3744 KB Baarn, Nederland

Omdat we afgelopen jaar op het laatste moment toch de tienerkampen hebben moeten afzeggen wordt de leeftijd van 2021 eenmalig opgehoogd naar 18 jaar voor de tieners die in de zomer van 2020 voor het laatst mee hadden gegaan.

Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de kortingscode "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu de eerste termijn van €99,50 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. Dit is mogelijk tot 1 juni.

YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.  Het uitgangspunt is dat YoY eventueel de helft van de kosten sponsord, en de andere helft door de deelnemer wordt betaald. 

Tijdens het kamp gaan we ontdekken wie God is. Daar willen we graag met jou over praten, bidden, zingen en ontdekken wat de Bijbel ons vertelt. Naast de dingen die je hoort, zijn er een heleboel dingen om te doen. Samen een groot bosspel spelen, een kampvuur houden en nog veel meer. Op donderdagavond is er een bonte avond waarin je alleen of samen met andere kinderen een stukje kan laten zien. 

Prijs

Aantal

Totaal

 • Aanmelden - Jongens

  € 199,00

  Jongens aanmeldingen. Limiet wordt opgehoogd naarmate meer leiding zich aanmeldt. Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de kortingscode "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu het eerste termijn van €99,50 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig doorgaands de helft van de kosten te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.

  € 199,00

  Uitverkocht

 • Aanmelden - Meisjes

  € 199,00

  Meisjes aanmeldingen. Limiet wordt opgehoogd naarmate meer leiding zich aanmeldt. Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de kortingscode "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu het eerste termijn van €99,50 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig doorgaands de helft van de kosten te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.

  € 199,00

  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht
bottom of page