top of page

4D - Nu in de 1e en 2e klas - 2019

Kamp voor tieners die nu in de 1e of 2e zitten.

Dit kamp lijkt vol te zitten. Voor meer informatie mail naar: aanmelden@yoy.nl
Bekijk andere kampen

27 jul. 2020 10:00 – 01 aug. 2020 11:00

Houtduif accommodatie - Austerlitz, Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, Nederland

Graag 1 ticket per keer afrekenen

U dient het registratieformulier per aanmelding volledig in te vullen

Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de kortingscode "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu het eerste termijn van €99,50 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel.

YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op. Het uitgangspunt is dat YoY eventueel de helft van de kosten sponsord, en de andere helft door de deelnemer wordt betaald. 

Tijdens het kamp gaan we ontdekken wie God is. Daar willen we graag met jou over praten, bidden, zingen en ontdekken wat de Bijbel ons vertelt. Naast de dingen die je hoort, zijn er een heleboel dingen om te doen. Samen een groot bosspel spelen, een kampvuur houden en nog veel meer. Op donderdagavond is er een bonte avond waarin je alleen of samen met andere kinderen een stukje kan laten zien. 

Prijs

Aantal

Totaal

 • Aanmelden - Jongens

  € 199,00

  Jongens aanmeldingen. Limiet wordt opgehoogd naarmate meer leiding zich aanmeldt. Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de kortingscode "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu het eerste termijn van €99,50 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.

  € 199,00

  Uitverkocht

 • Aanmelden - Meisjes

  € 199,00

  Meisjes aanmeldingen. Limiet wordt opgehoogd naarmate meer leiding zich aanmeldt. Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de kortingscode "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu het eerste termijn van €99,50 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.

  € 199,00

  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht
bottom of page