top of page
Zoeken
  • YoY

Wat een zomer!

We genieten momenteel van nog wat laatste mooie zonnige dagen. Nu de zomer toch echt plaats gaat maken voor de herfst kijken we bij YoY terug op een bijzondere zomer. Het was lange tijd onzeker of we de kampen konden laten doorgaan. Hoewel niet alle kampen hebben kunnen plaatsvinden kijken we terug op zes zeer geslaagde kampen.

Dit had allemaal niet kunnen gebeuren zonder de hulp van alle kampouders, leiding en vrijwilligers. Wij willen namens het bestuur van YoY dan ook onze enorme dankbaarheid uiten. We konden rekenen op jullie flexibiliteit, onverminderde enthousiasme en inzet om de kampen tot een succes te maken. We hebben vele leuke en dankbare reacties ontvangen van ouders en kinderen.


Dit jaar hebben we meer dan 200 kinderen een super toffe week kunnen bieden. Er gingen wat dingen anders dan normaal door corona maar daar hebben de kinderen niet veel van hoeven merken. Jullie hebben het allemaal goed opgepakt en daarbij de veiligheid van elkaar en van de kinderen voor ogen gehouden. Hier willen ook graag een bedankje uitspreken richting de ouders die het protocol hebben opgevolgd en zo ook hebben bijgedragen aan een veilige week.


Bovenal stroomt ons hart over van dankbaarheid voor onze Heer. Op elk moment zijn we bijgestaan met wijsheid en hebben we in alle rust kunnen nadenken over wat er besloten moest worden. In de voorbereiding en tijdens de kampweken zelf hebben we Zijn zegen ervaren en uitgedeeld.


We kijken uit naar volgend jaar en zijn inmiddels ook al begonnen aan de voorbereidingen. We bidden iedereen Gods zegen toe, dat we allen gezond door deze periode heen komen en we elkaar weer kunnen ontmoeten op de kampen van 2021!


Een dankbaar YoY-bestuur

119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page