top of page
Zoeken
  • YoY

Startdag 2022 - 18 juni

Bijgewerkt op: 31 jan. 2022

De inschrijving voor 2022 is inmiddels al weer een paar weken geopend. Wat worden we bij YoY blij van al die enthousiaste aanmeldingen! Zowel van deelnemers en leiding zien we ze elke dag binnenkomen. We krijgen zoveel zin in deze zomer!


Startdag

Voor de leiding organiseren we in 2022 weer een startdag. Dat zal zijn op zaterdag 18 juni.

Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom willen we de leiding die met de kampen mee gaan op de startdag een goede voorbereiding mee geven. Op deze dag leren de leiding en kampouders elkaar kennen en zijn er diverse workshops om je tools in handen te geven om de verdere voorbereidingen in te gaan.


Programma 2022


Op deze dag nemen wij het programma van de kampen door. Welke verhalen gaan we vertellen? Wat willen we de kinderen en de tieners leren over God en Jezus? Hoe vertel je nu eigenlijk een verhaal? Hoe ga je met het onderwerp verder aan de slag tijdens de Bijbeltijd?


Maar ook praktische tips over het reilen en zeilen op een kinder- en tienerkamp. De maaltijden, het organiseren van spellen en het naar bed gaan. Waar moet ik op letten? Welke tips hebben ervaren leiding en kampouders? We bespreken het allemaal op de startdag.


Als je dus nog niet zo vaak bent mee geweest op kamp, is de startdag dus echt onmisbaar! Maar ook als je de gemiddelde yoyweek al kan dromen is het zeker de moeite waard om te komen! We kunnen jouw kennis en ervaring goed gebruiken, en we willen dit jaar ook gezellig samen eten, en daarna het bos verkennen tijdens een spannend spel! Zo kom je helemaal in de kamp-stemming!


Dus heb jij je aangemeld om als leiding of kampouder mee te gaan op kamp? Zet de startdag in je agenda en zorg dat je er bij bent!


Locatie: Paasheuvelgroep Austerlitz


Meer informatie volgt per mail.

152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page