top of page
Zoeken
  • YoY

Startdag 2020

De aanmelding voor de kampen deze zomer zijn pas een paar weken open maar de deelnemers stromen al gestaag binnen. We zien bekende namen voorbij komen maar ook nieuwe namen die we graag ontvangen voor hun eerste YoY-kamp.


Startdag

We zijn ook weer super blij met de leiding en kampouders die zich dit jaar (weer) een week (of meer) in de zomer willen inzetten voor deze kampen. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom is er ook dit jaar weer een startdag. Op deze dag leren de leiding en kampouders elkaar alvast kennen. Er zijn diverse workshops om je tools in handen te geven om de verdere voorbereidingen in te gaan.

Zet deze dag dus alvast in je agenda: zaterdag 9 mei 2020

Programma 2020

Op deze dag nemen wij ook het programma van de kampen door. Welke verhalen gaan we vertellen? Wat willen we de kinderen en de tieners leren over God en Jezus?


Het thema van dit jaar heb je wellicht al gezien op de website:


De reis van je leven

Je leven is net een reis. Op een reis kan je van alles tegenkomen. Leuke dingen! Leuke mensen om je heen! Maar wat doe je dan als het even tegenzit? Mag Jezus met je mee reizen? Heeft Hij misschien wel een reis waar Hij jou op wil meenemen? Op de startdag zullen we ingaan op het thema en bespreken wat en hoe we de boodschap kunnen overbrengen aan de kinderen en tieners.


We richten ons samen op de Heer om in Zijn rust en vrede de voorbereidingen te gaan oppakken en in de kampweek daarvan uit te delen aan de kinderen, tieners en elkaar.


Zie we je op 9 mei?

Meld je aan door een mail te sturen naar leiding@yoy.nl o.v.v. Startdag 2020.


PS

De startdag valt in het toerustingsweekend. Je hebt dus de mogelijkheid om een heel weekend met mede leiding en kampouders samen te komen en je voor te bereiden. Heb je je nog niet opgegeven voor dit weekend maar wil je dat nog wel? Dat kan hier op de website.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page