top of page
Zoeken
  • YoY

Data YoY-kampen 2021 zijn bekend!

Bijgewerkt op: 15 nov. 2021

Het was me wel een jaar tot nu toe. We zitten lekker in de herfst op dit moment maar bij YoY zijn we al bezig met de zomer! De voorbereidingen voor een YoY-seizoen begint eigenlijk voor ons al direct na de zomer. We hebben allereerst een terugblik gedaan naar de kampen van afgelopen zomer. We zijn enorm blij dat de kinderkampen door konden gaan en dankbaar dat we hele bijzondere weken hebben gehad!


We gaan vol vertrouwen volgend jaar tegemoet en hopen dan ook weer alle kampen te kunnen aanbieden zoals je van ons gewend bent. Wij hebben wederom 8 kampen op de planning gezet. De exacte locaties zullen we op een later tijdstip nog delen maar dit zal centraal in Nederland zijn.


Inschrijvingen zullen in januari worden geopend. Zien we jou volgend jaar (weer)?

Kampen 2021


B en A week 30 - 26 t/m 31 juli

C, Crea en D week 31 - 2 t/m 7 augustus

C, B en E week 32 - 9 t/m 14 augustus


Welk kamp is voor mij?


Kinderkamp A:   nu in groep 3 of 4 Kinderkamp B:   nu in groep 5 of 6

Kinderkamp Crea:   nu in groep 5 t/m 7

Tienerkamp C:   nu in groep 7 of 8 Tienerkamp D:   nu in de 1e en 2e klas Tienerkamp E:   nu in de 3e klas of hoger, t/m 17 jaar


*Omdat we afgelopen jaar op het laatste moment toch de tienerkampen hebben moeten afzeggen wordt de leeftijd van 2021 eenmalig opgehoogd naar 18 jaar voor de tieners die in de zomer van 2020 voor het laatst mee hadden gegaan.

709 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page