top of page

Toerustingsweekend - 2019

Dit jaar rondom de traditionele startdag, ook een toerustingsweekend! Dan begin je écht goed aan je kamp! (En het is natuurlijk bere gezellig)

Dit kamp lijkt vol te zitten. Voor meer informatie mail naar: leiding@yoy.nl
Bekijk andere kampen

08 mei 2020, 19:00 – 10 mei 2020, 18:00

het Klompenhok te Woudenberg, De Heygraeff 15, 3931MK, Woudenberg

In het weekend van 8, 9 en 10 mei organiseren wij een toerustingsweekend voor leiding en aspirant-leiding. 

Ben je al eens mee geweest als leiding op een YoY-kamp? Of zou je dat graag eens doen maar twijfel je nog? Dan is dit weekend voor jou!

Dit weekend is een soort mini kamp voor aankomende en ervaren leiding. Een ideaal weekend om vast op elkaar in te spelen in de spellen die we gaan spelen. Maar ook met elkaar uit te wisselen over allerlei onderwerpen, en de eerste voorbereidingen vast te treffen. Zoals bijvoorbeeld samen een decord maken voor de komende zomer! Zo ben je binnen no time een top-leiding!

De zaterdag van het toerustingsweekend is tevens de startdag, waar je ook welkom bent als je niet heel het weekend kunt.

Voor meer informatie over het toerustingsweekend kan je ons nieuwsbericht lezen.

Het programma duurt tot 17:00 op zondag, met daarna nog de mogelijkheid om samen te eten. Ook hebben we de locatie tot maandag ochtend. Dus voor wie écht geen genoeg kan krijgen, mag je ook tot dan blijven.

  • Toerustingsweekend

    Geef aan dat je mee gaat op het toerustingsweekend (van 8-10 mei)! Deze kan je bovenop je normale leiding aanmelding plaats kopen, dan heb je het weekend gelijk betaald. Voor meer info zie: www.yoy.nl/post/toerustingsweekend

    € 45,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share This Event

bottom of page