Leiding en Kampouders ASS-kamp

Aanmelding leiding en kampouders voor het ASS kamp, voor kinderen van ongeveer 9 tot 12, die nét dat beetje extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld kinderen in het autistisch spectrum. Als leiding voor dit kamp moet je minimaal 18 zijn.

25 jul. 09:00 – 30 jul. 09:00
De locatie wordt later bepaald

Dit kamp wordt nu georganiseerd onder voorbehoud. We willen dit heel graag organiseren, maar dit kan alleen als we genoeg leiding kunnen vinden. Daarom wordt er ook om een tweede keus gevraagd op het aanmeld formulier, mocht dit kamp helaas niet doorgaan.

Als leiding maak jij de kampen mogelijk! Samen met de rest van je team kan je al jouw talenten laten shinen! Diep je bijbelonderwerp uit, zing met de kampers, bedenk de gekste zeskamp en het wildste bosspel. Dankzij jou kunnen ook dit jaar heel veel kinderen en tieners een hele mooie week hebben.

Als je je hebt aangemeld zijn er in ieder geval nog 2 momenten om je voor te bereiden op de week. 1 keer bij de startdag, waarbij we met heel YoY echt willen aftrappen, je inleiden in de onderwerpen, je je team vast kan leren kennen en je wat handreikingen krijgt over lastigere onderwerpen.

Daarnaast organiseren de kampouders nog een moment om als team echt de taken te verdelen en van alles voor de kampweek door te spreken.

Prijs
Aantal
Totaal
 • Aanmelden - Heren
  €30
  €30
  0
  €0
 • Aanmelden - Dames
  €30
  €30
  0
  €0
 • Aanmelden Kampouder
  €30
  €30
  0
  €0
Totaal€0