top of page

8E - Nu in de 3e klas of hoger, t/m 17 jaar - 2023

Kamp voor tieners die nu in de 3e klas of hoger zitten. Met een maximum leeftijd van 17 jaar.

Dit kamp lijkt vol te zitten. Voor meer informatie mail naar: aanmelden@yoy.nl
Bekijk andere kampen

07 aug 2023, 09:00 – 12 aug 2023, 09:00

De Houtduif accommodatie - Austerlitz, Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, Nederland

Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de betalingsoptie "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu de eerste termijn van €110 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. Dit is mogelijk tot 1 juni.

YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.  Het uitgangspunt is dat YoY eventueel de helft van de kosten sponsord, en de andere helft door de deelnemer wordt betaald. 

Tijdens het kamp gaan we ontdekken wie God is. Daar willen we graag met jou over praten, bidden, zingen en ontdekken wat de Bijbel ons vertelt. Naast de dingen die je hoort, zijn er een heleboel dingen om te doen. Samen een groot bosspel spelen, een kampvuur houden en nog veel meer. Op donderdagavond is er een bonte avond waarin je alleen of samen met anderen een stukje kan laten zien. 

 • Aanmelden - Jongens

  Jongens aanmeldingen. Limiet wordt opgehoogd naarmate meer leiding zich aanmeldt. Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de betalingsoptie "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu de eerste termijn van €110 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.

  Van € 110,00 tot € 220,00
  Uitverkocht
  • € 220,00
  • € 110,00
  • Aanmelden - Meisjes

   Meisjes aanmeldingen. Limiet wordt opgehoogd naarmate meer leiding zich aanmeldt. Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de betalingsoptie "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu de eerste termijn van €110 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.

   Van € 110,00 tot € 220,00
   Uitverkocht
   • € 220,00
   • € 110,00

   Dit evenement is uitverkocht

   Share This Event

   bottom of page