Ouders

De kampen vallen allemaal binnen de zomervakanties van de basisscholen en het middelbaar onderwijs. Een kampweek begint op maandagmorgen om 10.00 uur en eindigt op zaterdagmorgen om 10.00 uur.

Leeftijden per kamp

Kinderkamp A: na de zomer groep 4 en 5
Kinderkamp B: na de zomer groep 6 en 7
Tienerkamp C: na de zomer groep 8 en 1e klas
Tienerkamp D: na de zomer 2e en 3e klas
Tienerkamp E: na de zomer 4e klas of hoger, t/m 17 jaar

Prijzen van de kampen

YOY Kinderkamp (A/B)   : € 175,-
YOY Tienerkamp (C/D/E): € 199,-
YOY Creakamp (B/C)      : € 199,-
ASS Kamp                    : € 400,-

kampouder of kok worden:

YOY is opzoek naar kampouders, echtparen met ervaring binnen kinderkampen/tienerkampen of kerkelijk kinder- en jeugdwerk.
 Als kampouder geef je in de eerste plaats leiding aan een team van 6-10 jonge mensen die de kleine groepjes kinderen leiden. Daarnaast zoekt YOY Kookduo's of kook-stellen, zij verzorgen de catering op het kamp. Heeft u interesse om deze zomer deel te nemen als ga dan naar kampouder of kok pagina.

Kamp voor kinderen met ASS

In samenwerking met Betach wordt gezorgd voor de specifieke begeleiding voor de kinderen op de kampen in Wekerom. Betach is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met autisme (ASS) ADHD en orthopedagogische- en psychische noden. De kampen hebben een hele duidelijke structuur, diverse geplande rustmomenten over de dag verdeeld en zijn kleinschalig, max 8 kinderen per kamp.

Helaas kunnen we in 2017, door omstandigheden op het terrein van stichting Betach, geen ASS kamp aanbieden. We hopen in 2018 wel weer een ASS kamp te kunnen aanbieden

Meer informatie over het ASS kamp 

Crea kamp

Op het creakamp wordt naast het gewone YoYprogramma ook veel aandacht besteed aan creatieve werkvormen op allerlei gebied. Dit zowel voor de jongens als voor de meiden. Je kunt dan denken aan figuurzagen, timmeren, papierknutsels, sieraden maken, Tshirt bewerken, dans, toneel en andere workshops.

Meer informatie over het Crea kamp