top of page

Wachtlijst 12 en jonger

Dit is een aanmeld formulier voor de wachtlijst voor kinderen tot en met 12 jaar

Dit kamp lijkt vol te zitten. Voor meer informatie mail naar: aanmelden@yoy.nl
Bekijk andere kampen

Vink de week aan in het formulier

Lipke Zijlstra accommodatie - Austerlitz, Woudenbergseweg 47, 3711 AA Austerlitz, Nederland

Graag 1 ticket per keer afrekenen

U dient het registratieformulier per kind volledig in te vullen

Het gaat nogal hard met de aanmeldingen voor de kampen dit jaar. Met de inmiddels goedgekeurde protocollen voor de kinderkampen hebben we vertrouwens dat we in ieder geval voor 12- meer plekken zullen kunnen regelen, en gaan we ons best doen om iedereen op deze wachtlijst een plekje te geven. (We nemen a.s. vrijdag, 12/06 een besluit over alle kampen, en zullen dan ook meer laten weten over de kampen voor kinderen van 13 jaar en ouder)

U kunt uw kind dus hier aanmelden, zodat we alle gegevens al binnen hebben, u kunt ook aangeven welke week (of weken) uit zouden komen. We willen u wel vragen om eerst te kijken of de kampen die nog plek hebben een mogelijkheid zijn voor u, zo kunnen we samen zo veel mogelijk kinderen een plekje geven! Als er dan een plek vrijkomt, zullen we vanaf bovenaan de wachtlijst de plekken toekennen en een betaalverzoek sturen voor de prijs van het kamp.

Tijdens het kamp gaan we ontdekken wie God is. Daar willen we graag met jou over praten, bidden en ontdekken wat de Bijbel ons vertelt. Naast de dingen die je hoort, zijn er een heleboel dingen om te doen. Samen een groot bosspel spelen, een kampvuur houden en nog veel meer. Op donderdagavond is er een bonte avond waarin je alleen of samen met andere kinderen een stukje kan laten zien. 

 • Aanmelden - Jongens

  Jongens aanmeldingen. De kampprijs bedraagt 199 euro (225 voor het crea kamp) en dient betaald te worden op het moment dat er een plek vrijkomt. Dit kan in termijnen of gesponsord voor het halve bedrag.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op
 • Aanmelden - Meisjes

  Meisjes aanmeldingen. De kampprijs bedraagt 199 euro (225 voor het crea kamp) en dient betaald te worden op het moment dat er een plek vrijkomt. Dit kan in termijnen of gesponsord voor het halve bedrag.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share This Event

bottom of page