top of page

2Crea - Nu in groep 5&6&7

Kamp voor creatieve kinderen die nu in groep 5,6 of 7 zitten. Bij het crea kamp zijn de deelnemers exra creatief bezig. Hiervoor geldt een extra bijdrage van €10,- voor kosten van het knutselmateriaal.

24 jul. 09:00 – 29 jul. 09:00

Betteld Amerongen, Jan van Zutphenweg 5, 3958 GD Amerongen, Nederland

Bij het crea kamp zijn de deelnemers exra creatief bezig. Hiervoor geldt een extra bijdrage van €10,- voor kosten van het knutselmateriaal.

Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de betalingsoptie "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu de eerste termijn van €115 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. Dit is mogelijk tot 1 juni.

YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.  Het uitgangspunt is dat YoY eventueel de helft van de kosten sponsord, en de andere helft door de deelnemer wordt betaald. 

Tijdens het kamp gaan we ontdekken wie God is. Daar willen we graag met jou over praten, bidden, zingen en ontdekken wat de Bijbel ons vertelt. Naast de dingen die je hoort, zijn er een heleboel dingen om te doen. Samen een groot bosspel spelen, een kampvuur houden en nog veel meer. Op donderdagavond is er een bonte avond waarin je alleen of samen met andere kinderen een stukje kan laten zien. 

Prijs

Aantal

Totaal

 • Aanmelden - Jongens

  Van € 115,00 tot € 230,00

  Jongens aanmeldingen. Limiet wordt opgehoogd naarmate meer leiding zich aanmeldt. Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de betalingsoptie "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu de eerste termijn van €115 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.

  Van € 115,00 tot € 230,00

  Prijsoptie
  Prijs
  Aantal
  Totaal

  standaard

  € 230,00

  € 230,00

  0

  € 0,00

 • Aanmelden - Meisjes

  Van € 115,00 tot € 230,00

  Meisjes aanmeldingen. Limiet wordt opgehoogd naarmate meer leiding zich aanmeldt. Als u liever in 2 termijnen betaald kunt u de betalingsoptie "2termijnen" gebruiken. Dan kunt u nu de eerste termijn van €115 afrekenen, en sturen wij later een betaalverzoek voor het tweede deel. YoY ontvangt ieder jaar weer giften om waar nodig een deel van de prijs van het kamp te sponsoren. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u de coupon code: "gesponsord" gebruiken. Dan nemen wij contact met u op.

  Van € 115,00 tot € 230,00

  Uitverkocht

  Prijsoptie
  Prijs
  Aantal
  Totaal

  standaard

  € 230,00

  € 230,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page